Speciale actie tot 1 januari 2023!!!!

Gezinnen hebben het financieel moeilijk vanwege de enorme stijging van de energiekosten en de kosten van levensonderhoud. Schaatsclub de Greb heeft een speciale actie gelanceerd om kinderen die komende winter op de ijsbaan willen schaatsen, via een jeugdlidmaatschap voor een wel heel aantrekkelijke prijs te laten schaatsen.

Als kinderen tot en met de leeftijd van 17 jaar zich NU aanmelden om lid te worden van De Greb, dan kan dat voor het speciale tarief van € 2,50. Deze prijs geldt vanaf NU tot 1 januari 2023. Daarna geldt weer het gebruikelijke tarief voor jeugdleden.

Kinderen die zich NU aanmelden betalen dan een bedrag van € 2,50 dat van de bankrekening wordt afgescheven via een automatiscje incasso. Dit is wel een voorwaarde om voor deze speciale prijs lid te worden. Hoge administratiekosten willen wij daarmee voorkomen.

Als de ijsbaan deze winter open gaat, dan hoeven de jeugdleden geen entree kaartje meer te kopen. Het bestuur bekijkt of er digitaal iets kan worden geregeld via je smartphone.

Doel van deze speciale actie is om het aantal jeugdleden bij de Greb weer te laten stijgen.