CLUBAVOND

Er is weer een clubavond van de Greb op 6 maart vanaf 19.00 uur.

Locatie: Ons clubgebouw

Iedereen is welkom.

Tot 6 maart.

06  10

NIEUWSBRIEF DE GREB - 28 NOVEMBER 2014

Aan alle leden en vrijwilligers van de Greb,

Om het clubgevoel binnen onze vereniging te laten groeien en omdat de Greb inmiddels een fraai clubgebouw heeft is het initiatief ontstaan om Greb-Clubavonden te houden. Dit houdt het volgende in:
Iedere eerste vrijdagavond van de maand is het clubgebouw vanaf 19.00 uur open en zijn leden en vrijwilligers, al dan niet met partner, van harte welkom.
Hoe de invulling van deze avonden verder verloopt, zal de toekomst gaan uitwijzen. Idee├źn daarover zijn uiteraard van harte welkom. Wel is besloten om een sluitingstijd van 22.00 uur aan te houden. De consumpties zullen moeten worden afgerekend conform geldende tarieven.
Voor december en januari gelden afwijkende data: De eerste Clubavond zal zijn op 12 december. Voor 17 januari 2015 staat een NIEUWJAARSBORREL gepland en is er geen Clubavond op de eerste vrijdagavond van januari.
De volgende Clubavonden zijn 6 februari en 6 maart enz.
Uiteraard hopen wij op een schaatsperiode in deze maanden en dan is het in feite elke avond een clubavond. Na de winter hopen wij, bij voldoende belangstelling, door te gaan met de Clubavonden. Ook al omdat wij een combinatie vereniging zijn: Schaatsers en skeeleraars.

We hopen jullie te ontmoeten op onze Clubavonden

Met vriendelijke groeten,

Bestuur VSC De Greb