Op zaterdag 23 april zal de Dave van Dam Inline-Cup plaatsvinden bij de Veenendaalse schaats- en skeelerclub De Greb. Deze wedstrijd maakt deel uit van een reeks van acht baanwedstrijden en acht marathonwedstrijden in Midden-Nederland, waaraan zowel recreatieve als wedstrijdskeeleraars van jong tot oud kunnen meedoen.

 

De ochtend is gereserveerd voor de jongste rijders tot 11 jaar, in de middag zal de oudere jeugd en de senioren de skeelerbaan aan de Groeneveldseweg betreden.

Logo DaveVanDam InlineCup

Nieuwe naamsponsor


De competitie heeft een nieuwe naamsponsor gevonden in Dave van Dam Sport uit Haastrecht. “Het is een eer om deze goed georganiseerde competitie te mogen sponsoren. Het plezier wat jong en oud beleven op de skeelers is prachtig om te zien!”, aldus een enthousiaste Dave van Dam. 

   

eelke

 

Marathon Barneveld

Programma

 

Kinderen geboren t/m 2005 kunnen deelnemen aan het ochtendprogramma. Skeeleraars in de leeftijd van 12 tot 100 zijn vanaf 12.00 uur van harte welkom. Vanaf 16.00 uur start de marathon. Na afloop van de wedstrijdonderdelen is er een prijsuitreiking.

 

Inschrijven voor de Dave van Dam Inline-Cup kan via www.inschrijven.schaatsen.nl. Bij deelname aan de wedstrijden is een helm verplicht. Het is ook mogelijk om op de dag zelf een daglicentie te kopen.

 

De Greb


De Veenendaalse Schaats- en skeelerclub De Greb is een gevestigde naam in Veenendaal en omgeving. Sinds jaar en dag is deze actieve vereniging te vinden bij het schaatsen. Maar ook op het gebied van inline-skaten vinden steeds meer mensen de weg naar de skeelerbaan.

 

Stichting Inline-Skaten Midden-Nederland


De Dave van Dam Inline-Cup wordt georganiseerd door de Stichting Inline-Skaten Midden-Nederland (SIS-MN). Deze stichting is verbonden aan de KNSB en heeft als doel om de skeelersport in Midden-Nederland te promoten en ondersteunen in de breedste zin van het woord.

 

Naast het opleiden van skeelertalenten die gezamenlijk de regioselectie vormen, ondersteunen en promoten zij ook recreatieve toertochten. Alle informatie over de Dave van Dam Inline-Cup, toertochten, regelgeving en regionale initiatieven staat vermeld op www.inlineskatenmiddennederland.nl.

eelke en jelle 640