Schaatsclub de Greb heeft financieel gezien, een aantal moeilijke jaren doorgemaakt. Een van de oorzaken is de klimaatverandering waardoor de winters steeds zachter zijn geworden. Corona gooide ook ‘roet in het eten’ zoals men dat uitdrukt. De winter van 2021/2022 bleek ongewoon ‘warm’ waarbij het de hele winter niet heeft gevroren. Helaas weer een winter zonder inkomsten. De Greb moet het hebben van echte ijsperiodes waarin er veel schaatsers naar de baan komen. Zoals op dit moment (december 2022).

Het zou mooi zijn als er in Veenendaal bedrijven zijn die de Greb jaarlijks financieel zouden willen ondersteunen. Daarmee kan de Greb haar vaste kosten betalen. Met wat meer vast inkomsten, kan de Greb blijven voortbestaan. Op dit moment zijn de kosten voor gas en elektra ruim € 500,00 per maand voor het verwarmen van het clubgebouw. Ongewoon hoog voor een ijsclub. Het zou zonde zijn als er in Veenendaal geen natuurijsbaan meer is omdat de kosten niet meer zijn op te brengen.

Help de Greb de komende winters door zou een mooi motto zijn.

Op dit moment zijn onze sponsors:

schaatsland zie: www.schaatsland.nl

en paqqa: zie : www.paqqa.nl

Bedrijven die de Greb financieel zouden willen ondersteunen kunnen contact opnemen met Gerlof de Boer, onze nieuwe penningmeester.

Zijn e-mailadres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.