Vrijwilligers gezocht!!!!!  

Onze ijsbaan draait volledig op de belangenloze inzet van vrijwilligers. Zij steken, met name tijdens de ijsperiodes, heel veel vrije tijd in het laten draaien van een natuurijsbaan. Er is dan altijd heel veel menskracht nodig. Buitenstaanders begrijpen daar meestal niets van. Men denkt dat je gewoon een ijsbaan open doet om mensen te laten schaatsen. Zo is het dus niet.

Wij krijgen ook vaak vragen waarom wij in de ochtenden niet open zijn. De verklaring is dat er niet genoeg vrijwilligers zijn om de baan te openen. Er moet toezicht zijn, er moeten mensen zijn bij de kassa en in de kantine voor de koek en zopie. Ook voor het baanonderhoud zijn altijd vrijwilligers nodig. De avonduren zijn voor ons de drukste perioden. Dat hebben wij de in de periode van 13 tot 17 december 2022 wel gezien. Lange rijen voor de kassa en bij de koek en zopie op de baan zelf. Veel schaatsers op de baan die graag een chocomel of koffie willen drinken. Met name voor de kantine ("koek en zopie") is er altijd een tekort aan hulp.

Wat zou het fantastisch zijn als mensen zich aanmelden voor het uitreiken van koffie, chocomel en andere lekkere dingen. Meld je dan nu aan als vrijwilliger. Er kan in januari of februari nog steeds een vorstperiode komen.

Wij hebben hulp nodig bij de kassa, hulp in de kantine voor de koek en zopie, hulp bij het baanonderhoud. Wij zoeken bestuurders voor de veegmachines. Is er iemand die de ledenadministratie van de Greb wil bijhouden, dan zoeken wij jou. Alle nieuwe helpers kunnen zich aanmelden bij onze secretaris. Hij kan al jullie vragen beantwoorden.

Wil je helpen, geef je dan op bij onze secretaris : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat de Greb niet in de kou staan en help ons!!! Vele handen maken licht werk. Dan blijft het voor iedereen leuk.