Skeeleren op de skeelerbaan van Veenendaal

Vanaf medio maart kan er op de banen van de Greb geskeelerd worden. De baan is voor iedereen vrij toegankelijk via het loophek aan de Groeneveldselaan. Dit is een klein poortje naast het brede hek dat toegang biedt tot het evenementen terrein.

Destijds heeft de gemeente Veenendaal bepaald dat de skeelerbaan vrij toegankelijk moet zijn voor iedereen die wil skeeleren. Omdat er voor het skeeleren binnen "de Greb" weinig of geen belangstelling was, heeft het bestuur besloten om daar geen tijd meer aan te besteden. De skeelercommissie die een aantal jaren heeft geprobeerd om het skeeleren in Veenendaal te stimuleren, heeft haar activiteiten in 2016 beëindigd.

Mocht iemand zich geroepen voelen om het skeeleren weer nieuw leven in te blazen, dan kan hij/zij zich melden bij het bestuur. Dan kunnen er weer initiatieven worden genomen om met skeelertrainingen te starten.

Om het skeeleren meer bekendheid te geven, hoopt het bestuur van de Greb dat meer mensen de skeelerbaan aan de Groeneveldselaan weten te vinden.

 

Agenda

Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria
 
 

Tickets

Geen lid en toch lekker schaatsen?

Als de ijsbaan geopend is kunt u hier tickets reserveren.

(Leden melden zich bij de kassa van de ijsbaan)

 
Gemeten  18:40
Temp24°C
WindOZO2 bft
LV53  
 

Volg ons ook op Facebook!

Schaats- en Skeelerclub
De Greb

ADRESGEGEVENS

Groeneveldselaan 3
3902 HA Veenendaal

 

STUUR EEN EMAIL

taairaterces.[antispam].@degreb.nl

De emailadressen en telefoonnummer van onze bestuursleden vindt u op de Bestuur pagina.