Vrijwilligers gezocht!!!!!  

Onze ijsbaan draait volledig op de belangenloze inzet van vrijwilligers. Zij steken, met name tijdens de ijsperiodes, heel veel vrije tijd in het laten draaien van een natuurijsbaan. Er is dan altijd heel veel menskracht nodig. Buitenstaanders begrijpen daar meestal niets van. Men denkt dat je gewoon een ijsbaan open doet om mensen te laten schaatsen. Zo is het dus niet.

Wij krijgen ook vaak vragen waarom wij in de ochtenden niet open zijn. De verklaring is dat er niet genoeg vrijwilligers zijn om de baan te openen. Er moet toezicht zijn, er moeten mensen zijn bij de kassa en in de kantine voor de koek en zopie. Ook voor het baanonderhoud zijn altijd vrijwilligers nodig. De avonduren zijn voor ons de drukste perioden. Dat hebben wij de in de periode van 13 tot 17 december 2022 wel gezien. Lange rijen voor de kassa en bij de koek en zopie op de baan zelf. Veel schaatsers op de baan die graag een chocomel of koffie willen drinken. Met name voor de kantine ("koek en zopie") is er altijd een tekort aan hulp.

Kom helpen op de leukste en gezelligste ijsbaan van Veenendaal!

Vind jij het leuk om te helpen in een waanzinnige winterse omgeving en hou je van werken in een enthousiast team? Dan is het bestuur van ijsbaan de Greb op zoek naar jou! Zonder alle hulp van onze gemotiveerde vrijwilligers is het niet mogelijk om een ijsbaan te exploiteren. We streven ernaar om iedereen die onze ijsbaan bezoekt een gezellige en leuke ijsbeleving te geven! Daarom is het bestuur op zoek naar nog meer warme persoonlijkheden! Ervaring is niet nodig, een team van gemotiveerde vrijwilligers staan voor je klaar om jou wegwijs te maken op onze ijsbaan. Wil jij ook deel uitmaken van ons gezellige team? Aarzel niet en neem contact met ons op! Dan kunnen wij ook tijdens ijsperioden op woensdagmiddagen open als de kinderen vrij zijn van school.

Het is fantastisch als mensen zich aanmelden voor het uitreiken van koffie, chocomel en andere lekkere dingen. Meld je dan nu aan als vrijwilliger. Er kan in januari of februari nog steeds een vorstperiode komen.

Wij hebben hulp nodig bij de kassa, hulp in de kantine voor de koek en zopie, hulp bij het baanonderhoud. Wij zoeken bestuurders voor de veegmachines. Alle nieuwe helpers kunnen zich aanmelden bij onze ledenadministratie: eitartsinimdanedel.[antispam].@degreb.nl

Therèse kan al jullie vragen beantwoorden.

Laat de Greb "niet in de kou staan" en help ons!!! Vele handen maken licht werk. Dan blijft het voor iedereen leuk.

 

Agenda

Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria
 
 

Tickets

Geen lid en toch lekker schaatsen?

Als de ijsbaan geopend is kunt u hier tickets reserveren.

(Leden melden zich bij de kassa van de ijsbaan)

 
Gemeten  18:40
Temp24°C
WindOZO2 bft
LV53  
 

Volg ons ook op Facebook!

Schaats- en Skeelerclub
De Greb

ADRESGEGEVENS

Groeneveldselaan 3
3902 HA Veenendaal

 

STUUR EEN EMAIL

taairaterces.[antispam].@degreb.nl

De emailadressen en telefoonnummer van onze bestuursleden vindt u op de Bestuur pagina.