Belangrijk voor het voortbestaan van onze schaatsclub en ijsbaan zijn onze leden en onze sponsoren!

Met sponsoren kunnen wij de exploitatie van onze ijsbaan volhouden. Bedrijven, maar ook particulieren kunnen ons helpen. Draagt u de ijsbaan de Greb ook een warm hart toe? Denkt u er wellicht over om ons financieel te ondersteunen? Wil je donateur worden, dat kan!

Hoe werkt het? Stort een bedrag op de rekening van de Greb en wordt daarmee donateur van de schaatslub. Het doneren kan heel eenvoudig door een bedrag over te maken naar het ons rekeningnummer: NL59INGB0000782912  t.n.v. penningmeester de Greb

Stuur daarna een mail aan siraterces.[antispam].@degreb.nl met hierin duidelijke vermelding van uw naam en adresgegevens en vermeldt op de overboeking "Donatie", dan registreren wij u als donateur.  

Schaatsclub de Greb heeft financieel gezien, een aantal moeilijke jaren doorgemaakt. Een van de oorzaken is de klimaatverandering waardoor de winters steeds zachter zijn geworden. Bovendien gooide ook Corona ‘roet in het eten’ zoals men dat uitdrukt. De winter van 2021/2022 bleek ongewoon ‘warm’ waarbij het de hele winter niet heeft gevroren. Helaas weer een winter zonder extra inkomsten uit kaartenverkoop. De Greb moet het hebben van echte ijsperiodes waarin er veel schaatsers naar de baan komen. Zoals in december 2022 en de drie ijsdagen in januari 2024.

Het zou mooi zijn als er in Veenendaal bedrijven zijn die de Greb jaarlijks financieel zouden willen ondersteunen. Daarmee kan de Greb haar vaste kosten betalen. Met wat meer vaste inkomsten, kan de Greb blijven voortbestaan. Op dit moment zijn de kosten voor gas en elektra ruim € 500,00 per maand voor het verwarmen van het clubgebouw. Ongewoon hoog voor een ijsclub. Het zou zonde zijn als er in Veenendaal geen natuurijsbaan meer is omdat de kosten niet meer zijn op te brengen.

Help de Greb de komende winters door zou een mooi motto zijn.

Op dit moment zijn onze sponsors:

Schaatsland zie: www.schaatsland.nl   Via deze website zijn allerkei soorten schaatsen te koop tegen scherpe prijzen.

Donkelaar.nl een begrip in Veenendaal en omstreken een van de meest gewaarde afvalverwerkingsbedrijven in de regio Donkelaar.nl is een belangrijke sponsor van de ijsbaan waar jong en oud nog vee jaren van kunnen genieten

en paqqa: zie : www.paqqa.nl  Via deze website komt u in contact met Paul van Eck, hij ontwerpt websites en webshops voor allerlei activiteiten.

 

Agenda

Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria
 
 

Tickets

Geen lid en toch lekker schaatsen?

Als de ijsbaan geopend is kunt u hier tickets reserveren.

(Leden melden zich bij de kassa van de ijsbaan)

 
Gemeten  20:30
Temp22°C
WindNNO2 bft
LV68  
 

Volg ons ook op Facebook!

Schaats- en Skeelerclub
De Greb

ADRESGEGEVENS

Groeneveldselaan 3
3902 HA Veenendaal

 

STUUR EEN EMAIL

taairaterces.[antispam].@degreb.nl

De emailadressen en telefoonnummer van onze bestuursleden vindt u op de Bestuur pagina.