Veenendaalse Schaats-en Skeelerclub De Greb 1985-2015  .. Hoe moet het verder ???

Beste leden van de Greb,

Zoals reeds tijdens de nieuwjaarsreceptie informeel aangekondigd loopt de “ambtstermijn” van het huidige bestuur per 31-08-2015 af. Noch Piet Doornbos (voorzitter en secretaris, ad interim), noch Andrea Lauschus (penningmeester en ledenadministratie, ad interim) zullen zich herkiesbaar stellen. Wanneer zich geen nieuwe bestuursleden aandienen, wordt de Greb een vereniging zonder bestuur hetgeen uiteraard tot een reeks organisatorisch-bestuurlijke problemen zal leiden. Tijdens de ALV op  04 november 2015 zal de bestuurlijke crisis uiteraard aan de orde komen.

De Greb is dringend op zoek naar:
gezocht
  • Voorzitter
  • Secretaris
  • Penningmeester
  • Ledenadministratie
Een eerste consequentie bij het ontbreken van een bestuur zal zijn dat er voor het seizoen 2015-2016  geen contributiefacturen verstuurd zullen worden.

Langs deze weg roepen wij alle leden en vrijwilligers op om actief mee te helpen om de genoemde functies op te vullen!

Misschien u zelf, of iemand in uw kennissenkring?  Voor meer informatie omtrent de genoemde functies es de bijbehorende taken kunt u een e-mail sturen met uw telefoonnummer naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.., of gebruikemaken van het Contactformulier. Een van onze bestuursleden zal dan spoedig contact met u opnemen. Voor de ALV op 04 november 2015 ontvangt u t.z.t.  een uitnodiging.

Met sportieve groet, Piet en Andrea