Beste leden van De Greb,
 
Lukt het om onze ijsbaan deze week te openen? Het wordt spannend. De weersvoorspellingen laten dinsdag regen en sneeuw zien. De meeste regen zou in het noorden van het land vallen. Elders valt de neerslag in de vorm van sneeuw. Mocht er in Veenendaal geen sneeuw vallen, dan is er een kleine kans dat wij deze week in de avonduren op onze ijsbaan kunnen schaatsen.

 

In dat geval hebben wij een aantal nieuwe vrijwilligers nodig. Onze ijsbaan is al 3 jaar niet open geweest. Onze goep vrijwilligers is ook 3 jaar ouder geworden. Aanwas vanuit de jongere generatie is zeer wenselijk. Heb jij iets met de schaatssport en zou je als vrijwilliger willen meehelpen op onze ijsbaan?

 

Meld je dan aan via het CONTACTFORMULIER.

 

loesje vrijwilliger

Als de baan opengaat, hebben wij heel veel hulp nodig in de kantine bij de Koek en Zopie. Ook de ijsvloer moet worden onderhouden. Kortom er is bij een ijsclub van alles te doen. Ben je goed in het samenstellen van een clubblad, meld je ook aan. Wij hopen op veel respons en zijn benieuwd hoeveel jongeren uit Veenendaal zich aanmelden bij de Greb. Via de site houden wij jullie op de hoogte hoeveel vrijwilligers zich deze winter hebben aangemeld. Uiteraard mogen ouderen zich natuurlijk ook aanmelden als nieuwe vrijwillioger. Bij een ijsclub is het altijd reuze gezellig.

 

Dank zij allle vrijwilligers is het in Veenendaal mogelijk een natuurijsbaan te exploiteren. Wij doen dat niet alleen voor onze leden, maar voor alle inwoners van Veenendaal. Dankzij de inzet van de vele vrijwilligers kan er op onze veilige ijsbaan worden geschaatst. Dat willen wij graag zo houden. Helpt u mee?

 

Bestuur VSC De Greb