Incasso en nieuwsbrief

Incasso en nieuwsbrief

Geplaatst op 15-11-2023  -  Categorie: Algemeen

Hierbij ontvangen jullie een nieuwsbrief vanuit de Greb. We willen graag wat dingen met jullie delen wat ons de laatste tijd (behoorlijk) beziggehouden heeft. Contributie, vernieuwing en vragen.

Laatst hebben we een evaluatie gehad over de Avond 4 Daagse. Op het terrein hebben we de dagen gestaan met onze wagen met vrijwilligers voor de verkoop van koffie, koek, drank en snoep, maar vooral de slushpuppie viel in de smaak!  We kijken er met een goed gevoel op terug en hopen volgend jaar weer zowel het bestuur als de lopers te mogen verwelkomen.

 

Daarna zijn we eigenlijk gelijk begonnen met de voorbereidingen van het komende seizoen. Want de veegmachines om een gladde baan te maken waren aan vervanging toe. Onze ijsmeester Hubert heeft aardig wat tijd gestoken om de beste deal te pakken te krijgen. Tijdens de leden vergadering is er besloten om tot koop over te gaan en deze zijn dan ook de afgelopen weken afgeleverd. Zo kunnen onze vrijwilligers van de baancommissie warm zitten om de baan weer te voorzien van een mooie strakke gladde ijslaag. De giertank is ook gereviseerd zodat we voor de baan weer (bijna) op en top zijn! Het enige wat rest is een sponsor voor nieuwe tenues, want ook deze zijn inmiddels niet warm genoeg meer. Dit project word voorlopig even op de achtergrond geschoven (of er moet snel een sponsor komen 😉) want……..

 

Waar we namelijk ook mee bezig zijn is een vernieuwde website waar het voor de leden nog makkelijker wordt om zich aan te melden. Hopelijk komt het op tijd af zodat we zelfs de kaartverkoop via de site kunnen laten lopen en we niet meer zo’n lange wachtrij krijgen (alhoewel we dat natuurlijk wel super vonden want jullie vonden de weg naar onze gezellige club).

 

Enfin, er is dus genoeg gaande, want onze club draait natuurlijk niet als er alleen maar ijs ligt. De voorbereidingen zijn minstens zo belangrijk! Wat ons gelijk bij het volgende brengt. Vorig jaar hebben zich heel veel leden aangemeld waar we ontzettend blij mee zijn, want zonder leden geen club!! Nu maken we dus gelijk gebruik van de mededeling dat per 01-12-2023 de incasso voor het lidmaatschap er aan komt. Dit is € 10 voor een jeugdlid tot 18 jaar, € 15 euro voor een senior lid en € 40 voor een gezin wonende op 1 adres. Na deze datum zal het lidmaatschap met € 5 verhoogd worden. Het loont dus om met de incasso mee te doen. We hebben bewust niet de prijzen verhoogd voor deze datum. We hopen namelijk dat jullie lid willen blijven en niet afwachten of er wel ijs komt. Die garantie kunnen we natuurlijk ook niet geven. Maar met jullie lidmaatschap houden we het gebouw en de verzorging tijdens een ijsperiode betaalbaar, zo simpel is het. We draaien het hele jaar op vrijwilligers en in de ijsperiode zoeken we er altijd een hand of 2 vol bij. Mocht het je leuk lijken om tijdens een ijsperiode te willen helpen, meld je dan aan bij eitartsinimdanedel.[antispam].@degreb.nl. Of het nu in de keuken, op de baan of achter de kassa is, hulp is altijd welkom.

 

Zo, dat was even een korte samenvatting van het reilen en zeilen van de club. Wij hebben er in ieder geval weer zin in en hopelijk tot snel!

 

Groeten  van het bestuur van de Greb.


Schaats- en Skeelerclub
De Greb

ADRESGEGEVENS

Groeneveldselaan 3
3902 HA Veenendaal

 

STUUR EEN EMAIL

taairaterces.[antispam].@degreb.nl

De emailadressen en telefoonnummer van onze bestuursleden vindt u op de Bestuur pagina.